Dit zijn de 10 beste hybride auto’s

Beste Hybride auto

Waar 10 jaar geleden elektrische auto’s niet zo vanzelfsprekend waren, zie je vandaag de dag steeds meer elektrisch aangedreven auto’s op de Nederlandse wegen. Door stimulans vanuit de overheid zijn al veel leaserijders overgestapt op elektrisch rijden en ook voor particulieren komen er steeds meer betaalbare elektrische auto’s op de markt. Voor diegene die nog niet durven over te stappen op een volledige elektrische auto, maar wel zuiniger willen rijden en hun uitstoot willen verminderen is een hybride auto de oplossing. Overweeg jij ook om hybride te gaan rijden en wil je weten wat de beste hybride auto is? Wij geven je onze top 10.

Wat is een hybride auto?

Voordat we beginnen met onze top 10 beste hybride auto’s, leggen we nog even kort uit wat een hybride auto is. Simpel gezegd, een hybride auto is een auto waarbij de auto wordt aangedreven door twee verschillende verbrandingsmotoren. Zoals een elektrische en een benzine motor. Meer weten over de hybride auto? Lees dan ook onze blog. alles over de hybride auto

Onze top 10 beste hybride auto’s

Dit is onze top 10 beste hybride auto’s van dit moment:

  1. Toyota C-HR
  2. Volkswagen Golf
  3. Audi A3
  4. Hyundai Kona
  5. Toyota Corolla Touring Sports
  6. Volvo V60
  7. Mitsubishi Outlander
  8. Peugeot 208 GT HYbrid
  9. Toyota Yaris
  10. Ford Kuga

Populaire Toyota hybride modellen

Met de Prius had Toyota als één van de eerste automerken een hybride auto op de markt gebracht. Sinds die tijd is Toyota echt een voorloper geweest als het gaat om hybride voertuigen. Het is dan ook niet zonder reden dat Toyota met maar liefst 3 modellen in de top 10 staat.

De beste hybride auto van dit moment

De Toyota C-HR is wat ons betreft de beste hybride auto die op dit moment verkrijgbaar is. Beoordeeld op onder andere verbruik, (rij)comfort, ruimte, aanschafprijs en onderhoudskosten. Behalve de prettige rijeigenschappen, het unieke exterieur en het ruime interieur die van alle gemakken is voorzien, wordt de Toyota C-HR ook gezien als een heel betrouwbare auto. Rijders van de Toyota C-HR ervaren weinig problemen met de auto.

Andere populaire hybride auto’s

Andere populaire hybride auto’s zijn de Volkswagen Golf, Volvo V60 en de Mitsubishi Outlander die doordat die langere tijd verkrijgbaar was met 0% bijtelling erg interessant was bij de zakelijke autorijder.

Geef een reactie