Wordt verwacht: Alfa Romeo Tonale

Affa Romeo Tonale

Het is alweer bijna zes jaar geleden dat Alfa Romeo een nieuw model op de markt bracht. Destijds was het de Stelvio, een SUV uitvoering. De eerste berichten over een nieuw model waren er in 2019 al. De reacties op de conceptvorm van de Tonale waren positief. Je verwacht dat het niet lang meer duurt voordat de auto daadwerkelijk geproduceerd wordt. Nu twee jaar later komt eindelijk het kleinere broertje van de Stelvio, de Tonale op de markt.

Een moderne Italiaanse cross-over

De Alfa Romeo Tonale is een moderne cross-over met een eigenwijs, kenmerkend Italiaans design met een mix van sportiviteit en elegantie. Dit typeert de traditionele Alfa Romeo stijl. Zowel het interieur alsook het exterieur is ontworpen met materialen van hoogwaardige kwaliteit

Hybride motor

Naast een traditionele verbrandingsmotor is de Alfa Romeo Tonale ook verkrijgbaar met een hybridemotor met de keuze voor 130 en 160pk en plug-in hybride motor met een accupakket van 15,5kWh, wat zorgt voor een actieradius van 80 elektrische kilometers. 

Prijsindicatie Alfa Romeo Tonale

De Tonale is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De prijs voor een Alfa Romeo Tonale is afhankelijk van welke uitvoering en opties je kiest. Gemiddeld betaal je voor een Alfa Romeo Tonale ongeveer 40.000 tot 45.000 euro.

Verwachting

De Tonale is nog niet in Nederland verkrijgbaar. Alfa Romeo verwacht dat dit nog wel in de eerste helft van 2022 zal gebeuren. Grote kans dat dit door een wereldwijde chiptekort wederom iets vertraagd is.

Wordt vervolgd…

Geef een reactie